ایجاد: ۱۹:۵۸ ۱۳۹۱/۸/۱۰
ویرایش: ۱۶:۳۲ ۱۳۹۱/۱۲/۱۴

آموزش‌ها

»

معرفی چند سایت جهت آپلود رایگان فایل ها

برای ذخیره یک فایل در فضای اینترنت، لازم است که یک سرور (هاست) اجاره یا خریداری شود که بدون هزینه نیست.
این امر موجب شده است افراد عمدتا مبتدی که نمی‌خواهند هزینه‌ای برای ذخیره آنلاین فایل‌های خود (چه برای مصارف شخصی و چه برای اشتراک‌گذاری عمومی آن) بپردازند، به دنبال سایت‌هایی باشند که امکان آپلود رایگان را فراهم آورده است.
ذکر این نکته لازم است که به دلیل هزینه اشاره شده، صاحبان اینگونه سایت‌ها عمدتا با درج تبلیغات هزینه‌های سرور و سود خود را تامین می‌کنند.
سایت‌های بسیار بسیار زیادی برای آپلود رایگان فایل وجود دارد اما اکثر آنها برای دانلود، تاخیر 60 ثانیه‌ای ایجاد می‌کنند تا کاربر را مجبور به دیدن تبلیغات کنند. همچنین در سال‌های اخیر یک کپچای سخت هم به آن اضافه کرده‌اند تا مانع لیچ اتوماتیک فایل‌ها شوند که این دو امر و پیچیدگی محیطش، در اغلب اوقات مانع دانلود کاربران می‌شود و کاربر بیخیال دانلود می‌شود یا اینکه سعی‌ش با شکست مواجه می‌شود.
در ادامه، چند سرویس که به نظر نویسنده 9px.ir برای آپلود (خصوصی و عمومی) فایل‌ها مناسب‌تر به نظر می‌رسند، معرفی شده است:
  • Dropbox
    دراپ باکس جزو عجیب‌ترین سرویس‌های اشتراک فایل است چرا که تنها محدودیتش این است که به شما 2 گیگ فضا می‌دهد (هرچند با روش‌هایی قابل افزایش است) اما شما می‌توانید هر نوع فایلی با هر حجمی را به فضای عمومی یا خصوصی خود آپلود کنید و هر زمان خواستید، آن را با لینک مستقیم به اشتراک بگذارید!
    این سرویس رایگان، در ابتدا چندان مشهور نشده بود اما با ارائه API ، محبوبیتش افزایش یافت و هم اکنون سرویس‌های زیادی هستند که بر مبنای API دراپ‌باکس کار می‌کنند و به شما امکانات خوبی ارائه می‌دهند.
    مثلا سرویس Send to Dropbox به شما امکان می‌دهد که فایل ضمیمه‌ی ایمیل‌های خود را در دراپ باکس ذخیره کنید. یا مثلا سرویس URL Droplet امکان ارسال یک فایل دارای لینک مستقیم به دراپ باکس شما را فراهم می‌کند بدون اینکه بخواهید آن را از سایت مربوطه دانلود و به دراپ باکستان آپلود کنید.
    سرویس جالب DROP it TO me این امکان را برای شما فراهم می‌کند که برای مخاطبین خود، امکان ارسال فایل به فضای دراپ‌باکس‌تان را فراهم کنید. همچنین سرویس‌هایی برای بکآپ (مثل این و این) و سرویس‌هایی برای ایجاد محتویات سایت استاتیک (html, js, image, css) بر روی این سرویس وجود دارد (مثل این و این)
    و این سرویس‌ها هر روز در حال افزایش هستند...
  • مدیا فایر
    این سرویس یکی از قدرتمندترین سرویس‌های اشتراک فایل رایگان است که البته تنها بدی آن، لینک غیرمستقیم است اما خوشبختانه لینک غیرمستقیم آن، نه تاخیر دارد و نه کپچا.
    یک نکته جالب این سرویس این است که به شما امکان ساخت یک آدرس سفارشی می‌دهد. مثلا من برخی فایل‌ها و نرم‌افزارها دم دستی و ساده رو در آدرس شخصی خودم (mediafire.com/9px) فراهم کردم که برای همه به صورت عمومی قابل استفاده است.
  • ge.tt
    همانطور که از ظاهر آدرسش می‌توان حدس زد، سرویسی ظاهرا ساده و کوچک است که توانایی‌های بسیار جالبی دارد. از مهم‌ترین آنها می‌توان به «تحویل آدرس قبل از آپلود فایل»، «امکان دانلود بدون تاخیر» (شبیه لینک مستقیم) و همچنین امکان «دانلود یک مجموعه فایل آپلود شده به صورت یک فایل zip» اشاره کرد.
    ذکر این نکته لازم است که داشتن API ساده موجب خواهد شد که این سرویس محبوبیت دوچندانی برای برنامه‌نویسان داشته باشد.
  • file cloud
    این سرویس ابتدا در آدرس mihd.net و سپس در آدرس ifile.it و در حال حاضر به اسم filecloud.io در حال فعالیت است و سرویسی محبوب و پرقدرت است.
    لینک‌های این سرویس، مثل مدیافایر مستقیم نیست اما هر دو برای هر بازدید کننده یک لینک مستقیم تولید می‌کنند که تا چندین ساعت معتبر است.
    داشتن API و همچنین نمونه کد PHP و ... برای آپلود فایل، موجب بالارفتن توجه برنامه‌نویسان به این سرویس می‌شود.
  • Droplr
    این سرویس نیز اخیرا راه اندازی شده و سرویسی کوچک و مختصر است هرچند در خصوص فضای کاربر و زمان حذف اتوماتیک فایل توضیح شفافی ارائه نکرده است.
خاطرنشان می‌کنم که سرویس دراپ‌باکس و مدیافایر زمان مشخصی را برای حذف فایل‌های استفاده نشده معرفی نکرده‌اند. برخلاف دو سرویس آخر.
یادداشت‌های مرتبط
  1. روش های بهبود کیفیت آپلود فایل ها از طریق فرم های صفحات وب
  2. نکاتی برای افزایش سرعت و کارآمدی سایت
  3. مزایای nginx و روش تنظیم و راه اندازی آن
  4. چگونه یک هاست مناسب انتخاب کنیم؟
  5. برخی دستورات لینوکسی موردنیاز برای مدیریت سرور

مدیریت

نام وسیله

اعتبار ورود

نام کاربری

رمز عبور

رمز یکبارمصرف

... لیست تمام آموزش‌ها

تبلیغات

ربات‌های تلگرامی:
مجموعه ربات‌های تلگرامی ما برای ساده‌تر کردن کار با تلگرام و مدیریت کانال
دامنه‌های فروشی:
دامنه‌های زیر مربوط به ما یا مشتریان ماست که قابل واگذاری هستند. در صورت تمایل به داشتن یکی از آنها، با این اکانت تلگرامی مکاتبه نمایید.

دامنه‌هایی که می‌تواند مصرف تخصصی داشته باشد:
AnyDesk.ir, Firebase.ir, Angularjs.ir, 9px.ir alAdmin.ir, iQore.ir notion.ir, 3dn.ir,

دامنه‌هایی که می‌تواند مصرف فرهنگی/مذهبی داشته باشد:
mavaez.ir, 2aha.ir, babolelm.ir, mahjoor.ir

دامنه‌هایی که می‌تواند مصرف شخصی/عمومی داشته باشد:
azizami.ir, 90blog.ir